De Haarlemse Dichtlijn

De Haarlemse Dichtlijn op Facebook     De Haarlemse Dichtlijn op Twitter

Maandelijks open podium

Het open podium van de Haarlemse Dichtlijn is komend seizoen  bij bar Wolkers, hoek Spaarne / Gedempte Oude Gracht.
Dat betekent dat je om 18.15 uur kunt deelnemen aan het poëziediner (geen kaart, twee gangen, table d'amis) voor 15,= euro. Gezellig en lekker! Wel vooraf reserveren bij Lieneke via podia@haarlemsedichtlijn.nl. Dit kan tot de zaterdag voorafgaande aan het open podium, voor 12.00 uur.  Iedereen is welkom!

Om 20.00 uur starten we het programma met  nieuws over onze activiteiten en de introductie van de speciale gast van de avond. Rond 20.45 uur luisteren we naar een singer/songwriter met een akoestisch optreden in de Nederlandse taal. Om 22.00 uur is het programma afgelopen.

Wil je meedoen op het open podium? Meld je aan bij Lieneke via de mail: podia@haarlemsedichtlijn.nl. We stellen geen voorwaarden vooraf: beginnende dichter of dichter met ervaring? Met of zonder eigen bundel? Iedereen is welkom op ons podium. Je krijgt de gelegenheid om drie gedichten voor te dragen; niet meer en niet langer. Dat is prettig zowel voor het publiek als voor de andere dichters die dan weten dat er ook voor hun voordracht voldoende tijd en aandacht is. Wil je meer van jezelf laten horen, kom dan vaker naar ons podium!

Seizoen 2018 - 2019

Seizoen 2017 - 2018

Seizoen 2016 - 2017